سپی ژل ( Sepigel )

سپی ژل ( Sepigel )

جهت استعلام قیمت تماس بگیرید

توضیحات

شاید خیلی از ما حتی نام سپی ژل تا کنون به گوشمان نخورده باشد. اما بهتر است بدانید که سپی ژل تنها یک نام تجاری برای نوعی ماده امولسیون‌کننده است که در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت بهداشتی شخصی استفاده می‌شود. و یک ترکیبی از از مواد است که به تثبیت و امولسیون روغن در آب کمک می‌کند، که اغلب درانواع لوسیون‌ها، کرم‌ها و سایر محصولات مراقبت از پوست یافت می‌شوند. همچنین سپی ژل دارای خواص غلیظ ‌کننده است که می‌تواند به ایجاد بافتی صاف و کرمی در فرمولاسیون کمک کند. اغلب در ترکیب با سایر امولسیفایر‌ها و قوام دهنده‌ها برای دستیابی به بافت و پایداری مطلوب در یک محصول استفاده می‌شود. سپی ژل برای استفاده در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت بهداشتی شخصی ایمن در نظر گرفته می‌شود و برای استفاده توسط سازمان‌های نظارتی مانند FDAتأیید شده است.

از نظرعلمی سپی ژل چیست؟

Sepigel یک امولسیون و اصلاح‌کننده رئولوژی مبتنی بر پلی آکریل آمید است که به شما امکان می‌دهد امولسیون‌های بدون روغن و همچنین لوسیون‌های O/W سریع و آسان، کرم‌ها و حتی پایه‌های کره بدن ضخیم ایجاد کنید. Sepigel یک نوع سیستم امولسیونی بسیار مشابه است که در محصولات ضد آکنه محبوب ملی استفاده می‌شود.

ژل سپی به عنوان یک عامل ضخیم‌کننده، تثبیت‌کننده و بافت دهنده عمل می‌کند. قدرت غلیظ کنندگی خوبی در محیط آبی دارد و انواع فاز‌های چرب را تثبیت و امولسیون می‌کند. با حلال‌ها، AHA‌ها، فیلتر‌های ضد آفتاب و رنگدانه‌های ضد آفتاب و غیره سازگار است. بافتی صاف، براق، نرم و حسی غنی به پوست می‌دهد.

کاربرد سپی ژل در محصولات مراقبتی پوستی

از آنجا که این ماده یک ماده طبیعی مشتق شده از جلبک دریایی است و کاربرد‌های متعددی در محصولات بهداشتی دارد. برخی از کاربرد‌های رایج سپی ژل در محصولات بهداشتی عبارتند از:

۱- مراقبت از پوست: همچنین به دلیل قابلیت آبرسانی و رطوبت‌رسانی به پوست معمولاً در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود. همچنین به دلیل داشتن خواص ضد التهابی شناخته شده است که آن را در درمان بیماری‌های پوستی مانند اگزما و پسوریازیس مفید می‌کند.

۲- مراقبت از مو: سپی ژل به دلیل قابلیت حالت دادن و تقویت مو در محصولات مراقبت از مو نیز استفاده می‌شود. همچنین باعث کاهش شکنندگی مو‌ها و تقویت مو می‌شود. به همین دلیل محبوبیت زیادی در میان مردم دارد.

۳- مکمل‌های غذایی: سپی ژل به دلیل داشتن مواد مغذی بالا در برخی از مکمل‌های غذایی استفاده می‌شود. همچنین سرشار ازویتأمین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها است. که برای ارتقای سلامت و تندرستی کلی مفید است.

۴- التیام زخم: تحقیقات نشان داده است که این ماده دارای خواص ترمیم کنندگی زخم است. و در درمان انواع بریدگی‌ها و سوختگی‌های جزئی بسیار مفید است. همچنین می‌تواند به کاهش التهاب و ترویج بازسازی بافت کمک کند.

کاربرد سپی ژل در محصولات آرایشی

سپی ژل که با نام سپی ژل ۳۰۵ شناخته می‌شود، به دلیل قابلیت تثبیت و غلیظ کردن فرمولاسیون، یک ماده محبوب در لوازم آرایشی است. برخی از کاربرد‌های رایج سپی ژل در لوازم آرایشی عبارتند از:

۱- ضدآفتاب: این ماده به دلیل داشتن خاصیت صاف کنندگی و یکنواخت بودن، معمولاً در فرمولاسیون ضد آفتاب استفاده می‌شود. همچنین به بهبود مقاومت ضد آفتاب در برابر آب کمک می‌کند.

۲- مرطوب‌کننده‌ها: سپی ژل به دلیل توانایی آن در ایجاد بافت ابریشمی و بهبود آبرسانی پوست، اغلب در مرطوب‌کننده‌ها استفاده می‌شود. همچنین می‌تواند به بهبود جذب سایر مواد فعال موجود در فرمولاسیون کمک کند.

۳- محصولات ضد پیری: از آنجا که این ماده خاصیت ضدپیری دارد در کاهش ظاهر خطوط و چین و چروک و بهبود خاصیت ارتجاعی پوست کمک می‌کند.

۴- لوازم آرایشی بهداشتی: این ماده در برخی محصولات آرایشی مانند فوندانسیون و کانسیلر‌ها به دلیل قابلیت اعمال صاف و یکنواخت استفاده می‌شود. همچنین باعث ماندگاری بیشتر آرایش می‌شود.

این ماده بسیار محبوب و شناحته شده است که کاربرد‌های فراوانی دارد. به طوریکه در طیف گسترده‌ای از فرمولاسیون‌های آرایشی استفاده می‌شود. همچنین توانایی تثبیت و غلیظ کردن فرمولاسیون؛ آن را به انتخابی محبوب برای تولید‌کنندگانی که به دنبال ایجاد محصولات با کیفیت و مؤثر آرایشی تبدیل نموده است.

نتیجه‌گیری

سپی ژل Sepigel یک امولسیون و اصلاح‌کننده رئولوژی مبتنی بر پلی آکریل آمید است که به شما امکان می‌دهد امولسیون‌های بدون روغن و همچنین لوسیون‌های O/W سریع و آسان، کرم‌ها و حتی پایه‌های کره بدن ضخیم ایجاد کنید. Sepigel یک نوع سیستم امولسیونی بسیار مشابه است که در محصولات ضد آکنه محبوب ملی استفاده می‌شود. همچنین دارای خواص متعددی در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی است.. به طوریکه در طیف گسترده‌ای از فرمولاسیون‌های آرایشی استفاده می‌شود. همچنین توانایی تثبیت و غلیظ کردن فرمولاسیون؛ آن را به انتخابی محبوب برای تولید‌کنندگانی که به دنبال ایجاد محصولات با کیفیت و مؤثر آرایشی تبدیل نموده است.