آلفا بیزابولول

آلفا بیزابولول

جهت استعلام قیمت تماس بگیرید

توضیحات

آلفا بیزابولول یک مایع طبیعی، بی‌رنگ و روغنی است که از اسانس‌های بابونه آلمانی به دست می‌آید. رایحه‌ای مطبوع وگلی دارد و به همین دلیل خواص ضد التهابی، ضد تحریک و تسکین دهنده دارد. به دلیل همین خاصیت معجزه‌آسا در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود. همچنین به دلیل اثرات روشن کنندگی ورفع رنگدانه پوست، بسیار شناخته شده است. و از آن به عنوان یک عنصر محبوب در انواع کرم‌ها و سرم‌های روشن‌کننده پوست استفاده می‌شود. علاوه بر این آلفا بیزابولول به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد، به یک عنصر همه کاره در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می‌رود. جالب است بدانید که آلفا بیزابولول از تقطیر بخار اسانس‌های گل بابونه آلمانی تولید می‌شود. سپس روغن تصفیه می‌شود تا آلفا بیزابولول به دست آید، که مایعی بی‌رنگ و روغنی و با رایحه‌ای دلپذیر و گلی تولید می‌شود. درصد خلوص آلفا بیزابولول با توجه به روش تولید آن می‌تواند متفاوت باشد؛ اما معمولاً حداقل ۹۵ است.

آلفا بیزابولول چه تأثیری بر پوست دارد؟

با توجه به اثرات آرام بخش بیزابولول که می‌تواند بر روی پوست داشته باشد، همچنین می‌تواند قرمزی و تحریک پوست را کاهش دهد و به افرادی که از روزاسه(قرمزی مزمن پوست صورت)، راش و غیره رنج می‌برند، کمک کند. همچنین می‌تواند به کاهش ناراحتی پس از آفتاب سوختگی کمک کند. به همین دلیل گاهی اوقات از بیزابولول در ضد آفتاب‌ها استفاده می‌شود.

فواید 

فواید دارویی بیزابولول شامل خواص ضد التهابی، ضد میکروبی، آنتی بیوتیکی، آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی، ضد اضطراب، ضد افسردگی و ضد درد است. همچنین می‌تواند جذب مولکول‌های دیگر توسط لایه‌های پوستی پوست را افزایش دهد و آن را برای فرمولاسیون موضعی‌ایده‌آل می‌کند.

نحوه فرآوری

آلفا بیزابولول از تقطیر بخار اسانس‌های گل بابونه آلمانی تولید می‌شود. سپس روغن تصفیه می‌شود تا آلفا بیزابولول به دست آید، که مایعی بی‌رنگ و روغنی و با رایحه‌ای دلپذیر و گلی تولید می‌شود. درصد خلوص آلفا بیزابولول با توجه به روش تولید آن می‌تواند متفاوت باشد؛ اما معمولاً حداقل ۹۵ است.

هنگامی که آلفا بیزابولول خالص شود، یک اسانس شفاف تولید می‌شود. بیزابولول که یک ترپن مفید است، اغلب به محصولات مراقبت از پوست و همچنین روغن‌های THC و CBD اضافه می‌شود. مزایای این ترپن می‌تواند شامل اثرات آرام بخش خلق و خو، اثرات ضد اضطراب و کمک به آرامش و خواب باشد.

تفاوت بین آلفا بیزابولول و بیزابولول چیست؟

بیزابولول یک عامل تسکین دهنده پوست شناخته شده است. این در دو شکل ساختاری مختلف وجود دارد: آلفا بیزابولول، مشتق شده از بابونه و سایر گیاهان (اگرچه می‌توان آن را در آزمایشگاه نیز ایجاد کرد) در مقابل بتا بیزابولول که در پنبه و ذرت یافت می‌شود. فرم آلفا شکلی است که در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

بیزابولول برای چه نوع پوستی مفید است؟

بیزابولول به دلیل خواص ضد التهابی قوی خود شناخته شده است که آن را در آرام کردن و کاهش قرمزی، تورم و تحریک پوست مؤثر می‌کند. به ویژه برای انواع پوست‌های حساس و واکنشی مفید است و می‌تواند به بیماری‌هایی مانند اگزما و روزاسه(قرمزی مزمن پوست صورت) کمک کند.

آیا آلفا بیزابولول بی‌خطر است؟

در بررسی ایمنی بیزابولول، پانل متخصص بررسی مواد آرایشی (CIR) متقاعد شد که نتایج سمیت دهانی و پوستی، جهش زایی، سمیت تولیدمثلی/تکاملی، حساسیت به نور، و مطالعات حساسیت بالینی ذکر شده در این گزارش، سمیت کمی را در سطوح مورد انتظار نشان می‌دهد.

آیا بیزابولول خاصیت روشن کنندگی پوست را دارد؟

همان طور که می‌دانید؛ ملانین رنگدانه‌ای است که به پوست ما رنگ می‌دهد. برخی بیماری‌های پوستی و همچنین قرار گرفتن بیش از حد در معرض اشعه ماوراء بنفش می‌تواند منجر به تولید بیش از حد ملانین شود. بیزابولول، با مهار سنتز ملانین، اثر روشن کنندگی پوست دارد.

آلفا بیزابولول دارای ویژگی‌های ضد تحریک، ضد التهاب و ضد میکروبی است. همچنین می‌تواند به افزایش جذب برخی مواد کمک کند. سرشار از پانتنول، ویتأمین B است که به بهبود و مرطوب کردن پوست و مو کمک می‌کند. قرن هاست که بیزابولول به دلیل خواص درمانی آن در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود. و رایحه گلی ضعیف و شیرین آن را به عطر‌ها اضافه می‌کند.

کاربرد و فواید شگفت انگیزآلفا بیزابولول چیست؟

از گذشته تا کنون، مردم از آلفا بیزابولول به دلیل خواص ضد تحریک، ضد التهاب و ضد میکروبی آن استفاده دارویی می‌کردند. همچنین در لوازم آرایشی، به عنوان یک عامل حالت دهنده پوست عمل می‌کند که در آن ظاهر پوست دهیدراته یا آسیب دیده را با کاهش خشکی و پوسته پوسته شدن و بازیابی لطافت، بهبود می‌بخشد. به دلیل غلظت بالای پانتنول، می‌تواند به طور مؤثری روند بهبودی پوست را تحریک و تقویت کند و رشد مو‌های سالم را تشویق کند. توانایی آن در افزایش نفوذ سایر مواد آرایشی، آن را به یک مکمل مفید برای درمان‌هایی که حاوی سایر مواد فعال از جمله آنتی اکسیدان‌ها، پپتید‌ها و رتینوئید‌ها هستند تبدیل می‌کند. خواص تسکین دهنده و ضد التهابی آن نه تنها در مورد بهبود زخم، بلکه برای آرام کردن پوست تحریک شده نیز مفید است.

آیا از آلفا بیزابولول در محصولات آرایشی و مراقبتی استفاده می‌شود؟

از آنجایی که خواص بسیار مفیدی دارد، می‌توانید آلفا بیزابولول را در طیف وسیعی از محصولات از جمله سرم‌ها، مرطوب‌کننده‌ها، ضدآفتاب‌ها، پاک‌کننده‌ها و آرایش پیدا کنید. همچنین در لوازم آرایشی، به عنوان یک عامل حالت دهنده پوست عمل می‌کند که در آن ظاهر پوست دهیدراته یا آسیب دیده را با کاهش خشکی و پوسته پوسته شدن و بازیابی لطافت، بهبود می‌بخشد. به دلیل غلظت بالای پانتنول، می‌تواند به طور مؤثری روند بهبودی پوست را تحریک و تقویت کند و رشد مو‌های سالم را تشویق کند.